Nutriţia energetică a omului modern

Adevărata origine a bolilor se află în minte. Mintea comunică informaţiile bune sau rele, corpului fizic. De aceea doar simpla tratare a bolii, la nivel fizic, nu este de mare folos. Pentru vindecarea unei boli, medicul trebuie să pătrundă la rădăcinile bolii, în mintea pacientului, să descopere dezechilibrul şi să îl vindece, să găsească motivul sau cauza, nu să trateze efectul. Aşa se va putea bucura de o stare de sănătate perfectă.
Gândirea impură a minţii provoacă acumularea diferitelor otrăvuri în organism, ceea ce duce la boală. Dincolo de minte, mai există un
principiu, care este conştiinţa. Mintea este un depozit de impresii.
Cunoaşterea psihanalizei trebuie combinată cu cunoaşterea spirituală. Trebuie cunoscută funcţionarea minţii umane, pentru a putea aduce servicii umanităţii.
Trebuie cunoscute, la început, cele trei stări de conştiinţă: starea de veghe, de vis şi de somn profund şi locul unde se odihneşte mintea, în timpul acestor trei stări.
Necesar este ca omul să îşi controleze mintea perfect. Mintea nu are o existenţă fizică. Ea poate să realizeze minuni. Deşi nu are substanţă, ea înseamnă totul pentru oameni, deşi nu îi înţeleg natura.
Mintea este singura cauză a înlănţuirii (legea karmei), dar şi a eliberării (legea darmei şi a iubirii). Această lume nu este altceva decât mintea. întregul univers nu este decât o mulţime de gânduri. Mintea crează un întreg univers. Mintea nu poate fi înţeleasă decât prin cunoaşterea psihanalizei, meditaţiei, sau altor tehnici energetice.
Mintea îşi doreşte întotdeauna fericirea supremă şi continuă. Aceste idealuri se pot atinge prin intermediul sinelui suprem. Lumina, îşi are sediul în inima omului. Dacă doriţi să atingeţi starea de fericire, o puteţi obţine la nivelul sinelui divin, ce transcede timpul, spaţiul şi cauzalitatea.
Preţ: 35 lei
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

10252total visits,12visits today