Carti

Parapsihologia si terapii neconvenționale – 2006

Această carte arata legătura dintre planurile fizice și energetice, dintre știință și ezoterie. Ea prezintă elementele de bază ale construcției energetice ale omului, tehnici energetice, filozofii ale diverselor zone culturale ce au dus la dezvoltarea unor credințe sau tehnici energetice și diverse alte tipuri de terapii neconvenționale. Lucrarea vrea să arate fundamentul ştiinţific al corpului fizic cuplat cu energiile ce-l mişcă, ghidul către Adevăr şi Libertate Spirituală.

Cuprins carte: – Parapsihologia şi energia; Legi şi reguli în extrasenzorial; Legături între fizic şi energia bio; Curente filozofico – religioase; Metode de vindecare alternative; Efectul de piramidă; Tehnici extrasenzoriale; Calităţile omului; Citirea caracterului şi a viitorului; Tărâmuri iniţiatice; Puterea cuvintelor şi a gândurilor; Reîncarnare şi karma; Vindecare în aură.

Stoc epuizat

 

Mic ghid de parapsihologie

 

Mic ghid de parapsihologie – 2007

Prezentarea subiectului aceastei cărți este în continuarea subiectului primei cărți, cu alte tehnici energetice, diverse terapii, credințe și filozofii ale lumii, deschideri, arta divinației, legi și reguli ale spiritului, calități ale omului legate de spiritualitate, corpuri energetice, suflet, spirit, sfinții, înălțarea, structura minții, îngerii, sfinții, fenomene inexplicabile pentru știință, și legături dintre corpuri energetice și alte elemente fizice.

Cuprins carte: Parapsihologia ştiinţă sau pseudoştiinţă; Universul un haos organizat; Arta divinaţiei; Tehnici; Terapii; Legile şi reguli energetice ale pământului; Cele mai vechi religii; Calităţi legate de spiritualitate; Calităţile omului; Legătura energetică dintre corpuri şi alte elemente; Moartea.

Stoc epuizat

 

Marea Piramida intre stiinta si ezoterism

Marea piramidă între știință și ezoterism – 2008

Este cunoscută marea piramidă de la Gizeh, deasemenea sunt cunoscute multe informații legate de partea științifică a cunoașteii egiptene, dar nu se cunoaște, cum funcționează din punct de vedere energetic, o piramidă, de ce au construit egiptenii aceste piramide gigant, care a fost scopul lor, nu este cunoscut, ci doar bănuit sau interpretat. Cartea prezinta, în partea a doua, măsurătorile obținute într-o piramidă realizată de autor, și tipurile de unde descoperite. Partea a doua demonstreaza ca în piramidă sunt unde electromagnetice și mecanice, energii concentrate din univers, datorate rezonanței de formă, material și dimensiune.

Cuprins carte: Piramida lui Keops, Atlantida, Efectul de piramidă, Obeliscurile, Mică istorie a popoarelor vechi din continentul american, Cristaloterapia, Terapia cu lumină, Stadiul actual al cunoașterii efectului de piramidă, Piramide experimentale, Unghiurile piramidelor, Teorii științifice ale efectului de piramidă, Observații asupra experimentelor din pirmida de la Pitești, Materiale experimentale folosite la amplificarea undelor de piramidă, Experimente, Materiale magnetice folosite în piramidă, Materiale folosite la amplificarea undelor din piramidă, Observații privind acțiunea ultrasunetelor, Microunde, Radiația gama, Rezultate despre probe din fontă, aluminiu, zinc, cupru, în piramidă.

Cartea este in stoc. A fost reeditata in ianuarie 2019.

Preţ: 15 RON
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

 

Scurta istorie a bijuteriilor romanesti incepand cu Dacia precrestina

Scurtă istorie a bijuteriilor românești începând cu Dacia precreștină – 2009

Cartea este o legătură între simboluri și bijuterii, între partea energetică și cea fizică a lumii. În carte sunt prezentate metale prețioase, cu toate calitățile lor fizice și ezoterice, pietrele prețioase, cristaloterapia, o scurtă prezentare istorică a locurilor unde se purtau bijuterii cu calități energetice. In final, sunt prezentate bijuterii descoperite pe teritoriul Daciei precreștine, până în zilele noaste, în perioada contemporană, bijuterii ce conțin diverse simboluri de necontestat, înscrise în formele acestora, simboluri ce sunt folosite și astăzi, chiar dacă o parte dintre interpretări s-a pierdut, în ceea ce privește scopul folosirii lor. Cartea a fost considerată, de Anuarul Bibliotecii Naționale, printre cărțile Bune ale anului 2010.

Cuprins carte: Aur, Platina, Argint, Pietre scumpe, Rubin, Safir, Diamant, Smarald, Topaz, Granat, Perla, Cristale și ezoteria, Scurtă istorie a cristalelor și amplasarea lor, Menționarea cristalelor în istorie, Amplasarea bijuteriilor, Simbolistica bijuteriilor, Religia şi simbolurile, Credinţe şi filozofii, Simboluri geometrice, arhitecturale, zoomorfe, vegetale, monograme, trigrame, tetragrame, Acvila şi vulturul, Ochii, Şarpele, Caduceul, Iepuraşul, Ouăle, Arborele vieţii, Crucea, Steaua, Inima, Peștele, Simbolizarea culorilor, a florilor, a copacilor, a numerelor, a numelor, Mandala, Astrologia, obiecte de podoabă din spaţiul carpatic, perioada Daciei precreștine, Bijuterii din perioada modernă din România (Sec. XIX-XX).

Preţ: 22 RON
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

 

Liviu Andronovici & co.

Povestiri adevărate (de la lume adunate și-napoi la loc redate) – 2010

În carte sunt prezentate 12 povești, scrise de 5 iubitori ai copilăriei, mai tineri sau mai bătrâni, însă cu o inimă tânără și un dar și al povestirilor adevărate, toate povești noi. Poveștile cuprind aventuri ale animalelor, zânelor, prințeselor, dar și bătrâni deosebiți, sau copii de excepție.

Cuprins carte: FLORICICA, FATA CARE VORBEA CU FLORILE; BĂTRÂNII ȘI ANIMALELE; PRINŢESA PĂSARAR; POVESTEA MOŞULUI ÎNDRĂGOSTIT DE NATURĂ; CORNELUŞ ȘI LUMINA; URSITOARELE BUNE ȘI CELE RELE; PĂDUREA, ANIMALELE SĂLBATICE ȘI PĂDURARUL; GOGOAŞA DE OREZ; HORICĂ ȘI ALBINELE; ALBINA ŞI ARICIUL; HOINARUL UKI; PRINŢESA VEVERIŢĂ.

STOC EPUIZAT

Preţ: 15 RON
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

 

 

Români de geniu și arta divinației – 2011

Români de geniu și arta divinației – 2011

„Omul se naşte cu arhetipuri, care sunt programe pozitive, dar prin educaţie apar complexele. Aceste arhetipuri secundare au apărut prin încălcarea legilor divine. Devierea comportamentului nu ar fi apărut dacă s-ar fi păstrat comunicarea cu divinitatea. Decăderea s-a acentuat atunci când omul a pierdut legătura cu divinitatea, astfel, apărând suferinţa. Omul acum confundă suferinţa cu lipsurile materiale, lipsa iubirii cu insatisfacţiile, și cunoaşterea cu ştiinţa.” Autorul

Această carte isi propune să demonstreze că toate geniile din România, cât și cele din întreaga lume, au o deschidere către spiritualitate, dar aceasta înțeleasă ca o credință în divinitate, nu bigotism sau dogmatism. Altfel spus, dacă nu aveau aceste deschideri, nu deveneau genii. Prin aceste tipuri de deschideri spirituale, oamenii de geniu, au primit informații din univers. Nu trebuie să fii actor, inginer, poet sau arhitect ca să poţi evolua spiritual. În domeniul acesta nu este nevoie de o anumită pregătire specială, ci trebuie să doreşti, să cauţi, să munceşti, perioadă în care se deschid încet căile înțelegerii universului, să vezi cu adevărat, să iubeşti şi aşa vei evolua pe calea spirituală.

Cuprins carte: Creierul uman – Funcționare, Unde electrice cerebrale, Gândul, Memoria, Un creier mai mare te face mai inteligent?, Coeficientul de inteligență I-Q, Psi-Q, Creierul lui Einstein, Creierul lui Eminescu și iluminarea, Arta divinației, Puterea numelor, Conștiința, Destinul, Mihai Eminescu – Reîncarnarea, Dilatarea timpului: „La Steaua”, Eminescu nu a fost nebun, Harta astrologică a vieții lui Eminescu; B. P. Hașdeu – Spiritismul lui B. P. Hașdeu, Simboluri ce apar pe castel, Harta astrologică a lui B. P. Hașdeu, Petre Ispirescu – Basmul, Premoniția, Magia, Harta astrologică a lui P. Ispirescu; Mircea Eliade – Fantasticul la M. Eliade, Harta astrologică a lui M. Eliade; Ion Creangă-Ivan turbincă, Harta astrologică a lui I. Creangă; Ștefan Odobleja – Fonoscopia, Psihologia consonantistă, Harta astologică a lui Șt. Odobleja; Nicolae Vasilescu Karpen – Pila Karpen, Harta astrologică a lui N. V. Karpen; Constantin Brâncuși – Influența energetică a ansamblului de la Târgu-Jiu, Simboluri geometrice din lucrările lui Brâncuși, Harta astrologică a lui C. Brâncuși; Henri Coandă – Descoperitorul aviației cu reacție, Harta astrologică a lui H. Coandă; Traian Vuia – Prioritățile lui T. Vuia, Harta astrologică a lui T. Vuia; George Enescu – Opera Oedip, Harta astrologică a lui G. Enescu; Ștefan cel Mare – Domnia lui Ștefan cel Mare, Harta astrologică a lui Ștefan cel Mare, Dumnezeu versus știință – Einstein, Invenții românești de renume.

Preţ: 15 RON
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

 

Manipularea prin publicitate

 

Manipularea prin publicitate – 2012

„Ochiul minții vede cel mai bine atunci când ochii rămân închiși” este mesajul pe care autorul dorește să îl transmită în cartea „Manipularea prin publicitate”. Cu ochii deschiși vedem nu numai reclamele, dar suntem agresați de atât de multe informații, la care se adaugă și cele pe care le primim prin auz, miros, gust și simț tactil. Informația poate fi un factor patogen care duce la apariția stresului informațional și a unor boli psiho-somatice. Cartea se adresează, prin conținut și abordări, atât celor care comunică mesaje publicitare, în scopul eficientizării acestui demers, cât și celor care primesc informații prin publicitate, pentru a discerne între formele de manipulare a acesteia și a selecta, astfel, informațiile primite. „Manipularea prin publicitate” este o carte despre marketing, comunicare și sănătate. În carte, este clar conturată ideea, că toată lumea face marketing, ori de câte ori încercăm să atragem oamenii să adere la ideile noastre. Problema, care se ridică, este dacă manipulăm, sau nu, partenerii cu care comunicăm. Le influențăm oare, conștient sau inconștient, formarea convingerilor și luarea deciziilor?

Continut: COMUNICAREA în marketing, Revoluția comunicării, Influența comunicării asupra culturii, Elementele sistemului de comunicare în MK, Canale de comunicare, Mixul promoțional în comunicare-promovare, Publicitatea factor de comunicare și manipulare, Metode de influențare, Formele publicității, Tehnici de promovare a vânzărilor, Psihologia reclamei, Publicitatea și reclama, Mesajul publicitar, Alegerea mediului și a suporturilor, Reclama tipărită și ilustrată, Vizualul în tipărituri, Reclama video/TV, Publicitatea radio, Mass – media, Televiziunea, Femeile și televiziunea, Bărbații și televiziunea, Posibilitatea de a ne face modele, Relații Publice ca instrument de marketing, Relații publice, Obiective ale relațiilor publice, Prețul ca instrument de marketing, Strategii de preț, Strategii de vânzare, Strategia – Caută să Știi, Strategia – Învață cum să te schimbi, Strategia – Cei informați rezistă, Comunicarea interumană, verbală, scrisă, non-verbală, Creierul – funcționare, Creierul produce gândul, Controlul minții, Metode de stimulare a creierului, Informația ca materie primă a creierului, Creșterea producției de informații, Informația ca factor patogen, Nevoi energetice ale creierului uman, NLP – Modelarea prin persuasiune, NLP amplifică performanțele individuale și organizaționale, Persuasiunea – Tehnici de influențare socială, în publicitate și reclamă, Oportunismul, Cum își controlează manipulatorii victimele, Condiția psihologică a manipulatorilor, Manipularea prin emoții, Forme de convingere prin folosirea emoțiilor celuilalt, De ce ne interesează manipularea relațională, Cine sunt manipulatorii și descoperirea lor, Mecanismele manipulării, Cum rezistăm persuasiunii sau manipulării, Prețul ca metodă de manipulare, Prețul psihologic, Apariția prețurilor psihologice și terminația prețurilor în 9 sau 99, Leu-ul fără un ban.

Preţ: 12 RON
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

 

Obiecte de podoaba folosite in cultul crestin – 2014

Cartea doreste să prezinte, pe scurt, cultul creștin și în special cel ortodox, cu aplicație la spațiul românesc, pentru a putea înțelege mai bine istoria lui, seminficațiile ritualurilor dar și a obiectelor, de cult, folosite. Creștinismul a apărut cu 2000 de ani în urmă, iar simbolurile analizate de noi, sunt mult mai vechi, ele fiind întâlnite în diferite culturi, pe glob. Cartea doreşte să prezinte o parte din obiectele de podoabă din cultul creștin ortodox, obiecte realizate din metale prețioase și pietre scumpe, dar și reprezentările simbolice cuprinse, ale acestora, apărute în diverse perioade istorice, din cele mai vechi timpuri până în prezent. Subiectul cărţii a fost ales pentru a încerca să lumineze, puţin, calea celor care văd în podoabe, doar strălucirea lor. Atât în trecut cît şi în prezent, acestor bijuterii li s-au conferit calități de protecţie, sau de amplificare a unor dorinţe ca: iubirea, pacea, înălţarea, protecție, legături cu spirite superioare, iertare, etc. Este cunoscut că, atât metalele, cât şi pietrele preţioase, au avut şi mai au încă o aură mistică. Ele au fost şi încă mai sunt folosite în ritualuri magice. Podoabele realizate din pietre şi metale preţioase, au fost considerate, ca fiind un ajutor al multor acţiuni ale luminii divine.

Continut: Cultul creștin, Scurtă istorie a Creștinismului, Marea schizmă din 1054, Cruciade, Monahismul, Divizarea creștinismului occidental, Istorie a Bisericii Ortodoxe Române, Transilvania Ortodoxă, Biserica autocefală, Reuniuni bisericești, Obiecte de cult creștine, Iconografia, Menționare podoabe religioase în istorie, Amplasarea podoabelor, Aurul, Argintul, Platina, Pietre prețioase, Religia si simboluri spirituale, Aripile, Păsările, Îngerii, Peștele, Crucea și crucifixul, Simbolul inimii, Ochiul.

Preţ: 5 RON
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

 

Ghid parapsihologic

OBIECTE DE PODOABĂ FOLOSITE ÎN CULTUL MOZAIC ȘI CREȘTIN

Simbolismul, în acestă carte este prezentat ca o teorie a simbolurilor, o ştiinţă ce aplică simbolurile în diverse domenii, cu consecinţele sale normale. Termenul este folosit pentru a desemna capacitetea unei imagini sau a realităţii de a servi drept simbol, nu este folosit drept curent literar.
Conform părerii lui Jung, arhetipurile ar fi prototipuri de ansambluri simbolice atât de adânc gravate în subconştient, încât ar constitui un fel de structură numită engrame. Arhetipurile se manifestă ca structuri psihice aproape universale, născute sau moştenite, ca un fel de conştiinţă colectivă. Ele se exprimă cu ajutorul celor mai puternice simboluri, cu forţă energetică, jucând rol de motor cât şi de unificator, de o mare importanţă în evoluţia personalităţii.
Cartea este realizată din cinci părți: prima parte prezintă materialele metalice prețioase, obținere, prelucrarea și folosirea lor; partea a doua prezintă cristalele ca pietre scumpe; partea a treia conține o parte din simbolurile folosite în esoterie, dar care apar și pe bijuterii; partea a patra prezintă istoria obiectelor de podoabă din cultul mozaic și creștin, în istorie și până în prezent; partea a cincea, este formată din imagini, anexate primelor părţi ale cărţii, unde sunt prezentate bijuterii încrustate cu simboluri, metale prețioase și pietre scumpe, prelucrate sau nu, însă și alte obiecte de cult cu reprezentări simbolice, dar şi legături între: cristale, zodii, sfinţi, arhangheli, planete, plante, animale sau păsări.

Continut: Aurul, Platina, Argintul, Pietre prețioase, Rubinul și Safirul , Diamantul, Smaraldul, Topazul, Kunzitul, Granatul, Perla, Pietre scumpe, Cristalele și esoteria, Cristaloterapia, Mediatația în cristal, Cromoterapia, Magnetismul, Menționarea cristalelor în istorie, Amplasarea bijuteriilor, Simbolistica, Tipuri de simboluri, Religia şi simbolurile, Religia, Credinţe şi filozofii, Simboluri geometrice, Simboluri arhitecturale, Simboluri zoomorfe, Simboluri vegetale.

 
Preţ: 5 RON
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com
 
 
 

 Radiestezie de la A la Z

Cursurile de radiestezie și infoenergetică sunt structurate pe grade, dar în această carte nu vor fi prezentate nivelele respective, ci metode și tehnici de măsurare radiestezică, rămânând ca fiecărui maestru să-i revină sarcina să-și împartă materia cum dorește. Astfel, se pot marca trepte diferite de cunoaștere, dar și potențiale personale.

Cuprins: Radiestezia, Grade radiestezice, Sensibilitatea operatorului, Fenomene bioinformaționale PSI, Algoritmi de codificare, Clasificarea surselor de semnal, Clasificarea radiesteziei, Instrumente radistezice, Metode de cercetare radiestezice, Starea Ready, Trasarea conturului unei surse de apă, Undele, Teoria biostructurală, Chakre, Biocâmpuri fundamentale BCF, Channeling, Măsurarea chakrelor, Starea de sănătate – SS, Starea de vitalitate – SV; SS și SV ale structurilor vii, Integritatea structurilor – IGS, Anomalii bioenergetice normale și patogene – ABE și ABEP, Energii benefice fundamentale EBF, Pendulism, Optimizări – O, Compatibilitatea – C, Energizare, Amplificarea câmpului vital – CV, Amprente infoenergetice, Spaţii infoenergetice, Spaţii benefice speciale – SpBSpec, Entități noesice – EN, Puterea info-energetică și de concentrare – PIE și PIEC, Rezistența la agresiune – RA, Credința în Dumnezeu – CD, Iubirea omului – IO, Duhul sfânt – DH, Orgoliul – O, Acceptul Sfintei Treimi – ACCST, Misiunea personală – MP, Structuri adăugate malefice, Stringuri IE – STR, Bunul simț – BS, Realizarea voii lui Dumnezeu – RVD, Implicarea în realizarea voii lui Dumnezeu – IRVD, Realizarea voii lui Iisus Cristos – RVI, Realizarea voii Maicii Domnului – RVM, Iertarea păcatelor – IP, Punerea în stare de vindecare – PS, Codul infoenergetic personal al fiecărui sistem viu, Protecția divină – PD, Cerul aferent – CER, Sănătatea gândirii – SG, Valoarea de terapeut – Vt, Valoarea de vindecător – VV, Capacitatea de iertare – CI, Curățenia sufletului – CS, Integritatea sufletului – ISN, Trecerea peste demoni – TD, Capacitatea de concentrare – CC, Beneficitate – B, Starea afectivă – SA, Starea emoțională – SE, Acceptarea – Acc, Starea de stres – SSt, Afecțiunea psihică – AP, Afecțiune neuropsihică – ANP, Blocaj mental – Bm, Starea de acutizare a simțurilor – SAS, Adevărul – A, Curățenia sângelui, Conștiința – C, Karma – K, Anihilarea programelor malefice – APM, Capacitatea de dislocare a câmpurilor negative – CDCN, Energia gândului și formele sale – FG, Energia gândului malefic – FGM, Formă gând ajutătoare de purificare – FGAPur, Construcția FG, Forme gând ajutătoare – FGA, Forme gând de stabilizare – FGs, Forme gând ajutătoare de ecranare – FGAE, Forme gând ajutătoare de activare – FGAA, Forme gând ajutătoare de deblocare – FGAD, Forme gând specializate – FGS, Tehnici de curățare a încăperilor și clădirilor, Tehnici de curățare a firmelor și asociaților, Tehnici de curățare a obiectelor, Metode de sigilare a informațiilor sau spațiilor, Aspecte ale vieții ce pot fi afectate și influențate.

Preţ: 25 lei
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com944total visits,1visits today