M-am născut în București, în 1956, în zodia Racului. Am urmat școlile normale, o facultate și apoi am luat repartiția în țară, pe unde am lucrat 2 ani și jumătate, în producție. Am revenit în București și am lucrat în cercetare-proiectare. După anii 90, am încercat să lucrez în domeniul privat, vreo 4 ani, și apoi, pentru că am făcut în facultate și practică pedagogică, m-am înscris ca profesor de liceu. Între timp am reușit să fac și un doctorat, în științe inginerești și apoi un masterat în marketing și comunicare.

După ce am terminat doctoratul au venit, la mine, două muze, una m-a îndemnat să scriu, și am reușit să scriu câte o carte pe an (cărți prezentate în secțiunea cărți), iar a doua m-a inspirat în realizarea de invenții, astfel că, astăzi am 50 de cereri de brevet de invenție depuse la OSIM, dar și încă vreo 30, la care lucrez.

Se pare că nu degeaba am lucrat ca cercetător, astfel am descoperit o latură a mea, necunoscută mie, pînă atunci, dorința de a căuta și descoperi.

Îmi place să scriu și de aceea am încercat să abordez în cărțile mele subiecte diferite, dar care-mi arată preocupările: legătura dintre planurile fizice și energetice, tehnici energetice și terapii, efectul de piramidă, legătura dintre simboluri și bijuterii și relația cu divinitatea.

Pe lîngă acestea am și alte publicații în diverse reviste. Am participat la 4 emisiuni la televiziune N24, referitor la efectul de piramidă și la radio Vocea Sufletului, unde prezint o parte a ultimei mele cărți „Romani de Geniu și Arta Divinației”.

Eu mă consider un om credincios și sper că am reușit, să prezint bine, în cărțile mele și Relația cu divinitatea, în mod special în cartea „Romani de Geniu și Arta Divinației”.

Alte activități: – prezentare la simpozion împreună cu AOȘR (Academia oamenilor de știință) lucrare cu tema „Taina botezului și știința”

Invențiile sunt realizate în domenii ca: fitoterapeutică, bijuterii, concentratori energetici, cosmetică, parfumerie, etc.

Produsele fitoterapeutice se bazează pe potențarea calităților plantelor din formulă.

Produsele cosmetice se bazează tot pe potențarea calităților plantelor din formula respectivă.

Produsele de parfumerie se bazează tot pe potențarea calităților plantelor din formula respectivă, realizînd și un miros plăcut dar și calități terapeutice.

Bijuteriile, cît și concentratorii energetici, se bazează pe un complex de calități precum: dimensiuni, materiale și forme. Bijuteriile de multe ori au forme de Mandale.

Am luat și câteva premii la reuniuni de inventică, o medalie de aur la Iasi și una de argint la Cluj.

Loading