ROMÂNIA este buricul Pământului

  1. ROMÂNIA este centrul energetic al suprafeței PĂmÂntului și Centrii energetici ai PĂmÂntului (Chakre))

ROMÂNIA este singura ţară de pe planetă ce are toate cele 7 chakre (centri energetici) care sunt active și emit energie: 1. Rarău, 2. Capidava, 3. dealuri subcarpatice la vest de Buzău, 4. Godeanu, 5. Șureanu, 6. Șimleul Silvaniei (Dacidava), 7. Recea (Făgăraș) (nivel energetic 7).

Alte țări nu au decât 2 sau 3 centri energetici, chiar state mari fiind, ca suprafață, ceea ce arată că împărțirea suprafețelor țărilor este politică (falsă) nu energetică (corectă).

De nivel 7 sunt chakrele statelor.

Chakre ale lumii care au energia maximă pentru centrii energetici (nivel 9): 1. Peru, 2. Indonezia, 3. India, 4. Egipt (Piramida Keops), 5. România (Bucegi), 6. Tibet, 7. Polul Nord.

Există mai multe nivele de energii ce pot fi măsurate la anumiți munți, acestea fiind chakre principale sau secundare. Chakrele sunt centrii energetici foarte importanți ai Pământului. Munții Kogaion au fost deschiși, ca centri energetici, întotdeauna.

România are 3 tipuri de centri energetici, astfel: chakre de forță sunt cele ale lumii (nivel 9), respectiv în România muntii Bucegi, chakre de nivel 2 (nivel energetic 6) sunt ale țării și chakre de nivel 3 (nivel energetic 5) care sunt acei munți Kogaion, necunoscuți omului de rând, dar cunoscuți preoților iluminați, fiind și secrete în acea vreme.

Dacă observați, în România există 16 centrii energetici de forță, ceea ce nu există nicăieri în lume, într-o țară, oricât de mare ar fi.

Munți Kogaion: 1. Rodnei, 2. Rarău, 3. Buzău, 4. Bucegi, 5. Parâng, 6. Retezat, 7. Metaliferi (nivel 6-7).

Kogaion – Kogaionon (plural) sunt munții ascunși privirilor, de tip energetic, munți unde se aplicau tehnici energetice, rugăciuni, citeau cerul, comunicau cu Zamolxis.

Tot în munții Bucegi se află Axis Mundi, între sfinx și Coștila, energie de nivel 10. Probabil că aici a fost centrul enegetic al insulei-continent numit Pangeea.

Pangeea (din Grecescul Pan „întreg” și Gaia „Pământ”) a fost supercontinentul ce a existat între era Paleozoică și Mezozoică, aproape 250 milioane de ani în urmă, înainte ca părți ale continentului să se separe în actuala configurație.

Alți centri energetici cunoscuți sunt: munții Himalaia-Everest (nivel 8) de fapt și singurul de acest nivel, muntele Șasta – SUA (nivel 5), Stonhenge (nivel 6), triunghiul Bermudelor (nivel 8), Polul Sud (nivel 7).

Kogai erau călugări vegetarieni, acei înalți preoți conducători, maeștri, învățători cu calități spirituale foarte înalte. Erau puțini la număr și nu predau la elevi, ci doar Ktistai-lor. Ktistai erau preoți vegetarieni, învățători cu calități spirituale înalte. Kokai erau elevi ai preoților Ktistai, cu calități spirituale și dornici de învățături spirituale.

Chakrele Pământului ca și cele ale unei țări, reglează, supraveghează și optimizează funcționarea planetei sau a țării. La fel ca și chakrele ființelor, ce coordonează funcționalitatea întregului sistem organic. Oameni au exact același număr de centri energetici principali, deoarece trăiesc pe Pământ și trebuie să corespundă vibraţional cu planeta și să intre în rezonanță cu MAMA GEEA.

Chakra 1 – Muladhara – muntele Rarău – reprezintă: conexiunea cu credințele familiale tradiționale, temelia sănătății emoționale și mentale;

Chakra 2 – Svadistana – Capidava (între Hârșova și Cernavoda, la cotul Dunării) – reprezintă: relații sau parteneriat, puterea de alegere;

Chakra 3 – Manipura – dealuri subcarpatice la vest de Buzău – Tg. Jiu – reprezintă: – puterea în relație cu tine și lumea exterioară, sprijină în procesul susținerii spiritului și sufletului;

Chakra 4 – Anahata – munții Godeanu – reprezintă: puterea emoțională, ajută la dezvoltarea emoțională, energie ce o avem este iubirea de țară;

Chakra 5 – Vishuda – muntele Șureanu – reprezintă: intuiția românului, transmitere a ceea ce suntem;

Chakra 6 – Ajna – Șimleul Silvaniei (Dacidava), reprezintă: puterea minții, capacități mentale și raționament, de aptitudini psihologice de a evalua convingerile și atitudinile;

Chakra 7 – Sahasrara – mănăstirea Sâmbata de Sus – reprezintă: racordarea la divinitate, chakra rugăciunii, centru spiritual în care, interacțiunea dintre minte și suflet poate duce la percepție intuitivă și înțelepciune, puterea de a face deosebirea între gânduri de putere și de frică sau iluzie, gândul este energia dinainte de apariția formei, iar creația începe în dimensiunea energetică, – conștientizare a ceea ce creăm.

Din 23 august 2019 vibrația pământului românesc a crescut la 40-50 MHz, ceea ce nu există nicăieri în lume, mai exact în Europa vibrația ajunge la 15-30 MHz, în tibet la 40 MHz, în Africa doar la 15-20 MHz, în SUA la 20-30 MHz, în diverse zone șamanice sau în alte zone bine aspectate energetic ajunge vibrația la 35 MHz. Subliniez faptul că această creștere a avut loc datorită energiei anterioare, dacice și poate mai vechi, atlante.

În 1990 vibrația pământului DACIC, era de 25 MHz, iar a Europei era de 15 MHz. Poate că de aici au simțit nevoia să spună unele personaje că România este „grădina Maicii Domnului”.

Bănuiesc că mulți oameni o să se întrebe: Ei și cu ce mă ajută pe mine? Pe noi? Răspunsul este simplu: Îi obligă pe toți să-și ridice vibrațiile spre divinitate, credință, spiritualitate și să se rupă ușor de inducția greșită a societății mecaniciste, tehnologizate excesiv și materialiste…

Aș vrea să mai subliniez un element foarte important, tot datorită continentului Pangeea și anume că tot pe acest teritoriu se află energia sufletului României (e logic) în munții Șureanu, energia sufletului Europei în munții Rodnei dar și sufletul PĂMÂNTULUI în munții Dobrogei. Observați că se formează un triunghi (legea ocultă a lui 3, prima formă de suprafață).

Tot mai mulţi români, ce se vor ocupa mai mult de partea spirituală, decât de cea materială, îşi vor armoniza centrii energetici cu cei ai ţării şi vor avea acces la informaţiile stocate, de milenii, în mentalul colectiv vechi, al Daciei. Strămoşii noştri ne-au lăsat o avere imensă, ce constă în informaţii din toate domeniile, (istorie, geografie, astronomie, fizică, etc.) dar, la aceste informaţii vor avea acces doar cei ce vor reuşi să-şi ridice nivelul de înălțare spirituală şi să-şi ridice frecvenţele vibratorii până când acestea vor fi egale cu cea a informaţiilor respective. Acest mod de protecţie a informaţiilor, de importanţă majoră, este cel mai sigur, deoarece odată cu creşterea nivelului de elevare spirituală creşte şi responsabilitatea. Așa strămoşii noştri s-au asigurat că nu vom folosi informaţiile lăsate de ei în scopuri distructive, malefice şi că la aceste informaţii nu vor ajunge decât iniţiaţii şi oameni ce s-au preocupat de creşterea nivelului propriu de înălțare spirituală, ce au înţeles că sufletul conduce trupul şi nu invers….

A.L.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *