Manipulare Prin Politică - 2022

Cuprins: Canale de comunicare. Revoluția comunicării. Influența comunicării asupra culturii. Sisteme de comunicare. Canale de comunicare. Canale de comunicare personale. Canale de comunicare impersonale. Comunicarea verbala. Comunicarea scrisa. Cuvântul / Mantră. Comunicarea non-verbală. Minciuna. Cuvântul care înalță și cuvântul ce ucide. Semiotica și Semantica. Creierul și mintea. Mintea produce gândul. Structura minții. Metode de Control ale minții. Metode de stimulare ale minții. Informația ca materie primă a minții. Creșterea producției de informații. Omul contemporan în societatea informațională. Metode de influentare rin publicitate. Informația ca factor patogen și în politică. România în era informaţională. Era informaţională în mass-media. Informaţia ca necesitate economică şi socială. Relaţia comunicare – promovare. Metode publicitare. Publicitatea ca Factor de Manipulare politică. Metode de influențare în politică. Obiectivele publicităţii. Relații Publice. Obiective ale relaţiilor publice. Instrumentele relaţiilor publice. Obiectivele publicității în politică. Formele publicităţii în politică. Vizualul în tipăriturile din politică. Elaborarea Mesajului publicitar în politică. Simbolurile din publicitate, Alegerea mediului și suporturile pentru reclame, Ce spun Reclamele tipărite și ilustrate în politică. Rolul Mass-media. Funcţiile mass-mediei. Informația de Mass-Media. Hilarul și Decalogul Social. Propagandă, Dezinformare și Securitate.

Ce spun reclamele în politică. Publicitatea în imagini. Reclamele video. Reclame Video-TV folosite în politică. Publicitatea radio în politică. Publicitatea și cinematograful. Televiziunea și politica. Televiziunea. Femeile şi televiziunea. Bărbații şi televiziunea. Combinarea imaginilor. Riscuri şi ameninţări ale televiziunii în era informaţională - Reclama video/TV. Imaginea. Mișcările de Cameră. Unghiulația de Televiziune. Lumina. Montajul. Sunetul. Regia. Culorile din Televiziune. Importanța Redresării Mass-Mediei, Audienţa la alegeri. Manipularea/persuasiunea . Psihologica folosite în politică. Sofiștii. Scurtă istorie a manipulării. NLP – Modelarea prin Persuasiune. Tehnici de persuasiune ce vor schimba viața. NLP amplifică performanțele individuale și organizaționale. NLP - principii operaționale. NLP - presupoziții. NLP - tehnici și definiții. Persuasiunea și vinderea imaginii politice. Tehnici de influențare socială, persuasiunea în publicitate și reclama politică. Principiile persuasiunii. Persuasiunea. Cerințe ca manipularea să aibă succes. Cum își controlează manipulatorii victimele. Condiția psihologică a manipulatorilor politici. Manipularea prin emoții. Forme de convingere prin folosirea emoțiilor celuilalt. De ce ne interesează manipularea relațională ? Mesajele subliminale. Cine sunt manipulatorii, cum pot fi descoperiți? Mecanismele manipulării. Cum gestionăm situațiile în care suntem manipulați. Cum rezistăm persuasiunii sau manipularii în politică? Puterea din spatele conștientului. Politica și stereotipurile. Oportunismul în politică. Căutarea și reprezentarea modelelor în politică. Posibilitatea de a ne face modele. Stereotipuri folosite de politicieni. Motivele folosite de politicieni. Magnetismul și Carisma. Stereotipuri folosite de Ion Iliescu. Stereotipuri folosite de Traian Băsescu. Stereotipuri folosite de Ion Antonescu. Stereotipuri folosite de Nicolae Ceaușescu. Stereotipuri folosite de Klaus Iohanis. Stereotipuri folosite de Ion Constantinescu. Stereotipuri folositede ex. regele Mihai. De ce au vrut mulți împărați să cucerească și să conducă lumea? Iubirea. Când lupii tac, se aud javrele. Politica și paranormalul.

Preţ: 15 lei
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

FITO-ALIMENTAȚIA terapeutică ENERGETICĂ – 2022

Acestă carte dorește să prezinte fitoterapia ca o terapie importantă în echilibrul sănătății, din punct de vedere atât fizic, cât și energetic. De ce este importantă fitoterapia și ce noutăți mai pot apărea? De ce ne îngrășăm? De ce apare obezitatea? De ce apare aciditatea la stomac, ulcerul, blocajul biliar sau tranzitul intestinal dereglat? Reușim prin metode moderne, alopate, să le eliminăm cauzele sau umblăm doar la efecte? Se vindecă bolile sau se întorc, uneori chiar mai rău? De ce se întorc bolile?

       Cuprins: Alimentația clasică, Introducere în Fito-Alimentația clasică, Deficiente almentare, Pătrunderea toxinelor în organism, Etape de acumulare a deșeurilor, Metabolismul, Necesarul de săruri ale organismului, Colesterolul, grăsimile și uleiurile, Proteinele, Acizii, Vitaminele, mineraloterapia, Glucidele sau hidrații de carbon, Sunt necesari antioxidanții?, Apa centrul sănătății, Terapii cu ape minerale, Fitoterapia, Terapii cu sucuri de fructe și legume, Apiterapia, Metode de prevenție, Metode de eliminare toxine și radiații, Detoxifierea, Semne de avertizare, Stilul alimentar sănătos, Variante naturale de hrană contra medicamente, Ce este energia biologică a omului? Anatomia fizico-psihică a omului, Activarea energiei corpului cu plante, Știați că.... despre unele mituri alimentare, Adevărul despre unele mituri alimentare, Leacuri din înțelepciunea bătrânilor, Dicționar de plante și conținutul lor.

Preţ: 20 lei
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

ENERGIA DE PIRAMIDĂ ȘI ENERGIA DE FORMĂ

ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI EZOTERISM

CUPRINS: Piramide pe Terra, Câte stele sunt în univers și piramidele, Pirmide descoperite, Energia complexului celor 3 piramide, Marea piramidă și descoperiri recente, Vârful piramidei mari, O altă mică istorie a Sfinxului, Reactivarea reţelei piramidelor, Undele de piramidă folosite la vibrare, Câmpul ultrasonic al piramidelor, Materiale folosite la amplificarea undelor de Piramidă, Circulația energiei în piramidă, Efectul de piramidă, Teorii ale undelor electromagnetice din univers, Teroia rezonanței microundelor, Energia undelor scalare a piramidelor, Teoria magnetismului terestru, Teoria radiației termice, Bucuria de a înţelege materia, Apariția Universului și a materiei, Zgomotul Universului, Dumnezeu se manifestă prin iubire și oameni, Teoria unificării forțelor, Ce este SUS este și JOS, Organizarea materiei Universului, Haos sau ordine și legea entropiei, Tabelul lui Mendeleev, Numele lui Dumnezeu este scris în codul genetic uman, Cortexul prefrontal sau creierul Divin, Legea ocultă a lui 1, Legea ocultă a lui 2, Legea ocultă a lui 3, Forme geometrice existente în lume şi univers, Geometria sacră şi solidele platonice, Cubul lui Metatron, Geometria sacră – Merkaba, Geometria fractală, Şirul lui Fibonaci, Teoria constructurală, Geometria moleculară, Matrici de existență ale universului, Numărul de aur, Numărul pi, Universul și lungimea de undă de 7,23 cm, Universul și frecvența de 435 MHz, Universul și frecvența de 21 cm, Numărul sacru 12, Numărul sacru 26, Numărul sacru 48, Numărul sacru 72, Numărul sacru 108, Codul numeric organic, Tipuri de simboluri universale matriciale, Religia şi simbolurile universale, Simboluri geometrice, cercul, triunghiul, pătratul, pentagonul, hexagonul, rombul, octogonul, Primul principiu universal - sfera, Ouăle, Forma de tor, Picătura, Al 2-lea principiu universal - cubul, Canale energetice – şarpele, canale energetice ale omului, Crucea şi crucifixul, Steaua cu 6 și 5 colţuri, Simboluri zoomorfe şi vegetale, Numerologia, Simbolistica numelor, Ritmurile universului, Mimetismul, Bioritmul, Efectul de formă, SF, predicție sau premoniție, Radiestezia, Rețeaua Hartman, Energia obiectelor, Terapii energetice cu simboluri universale: cu Merkaba, cu cristale, cu lumină, cu amulete ce conţin simboluri, cu concentratori energetici şi Feng shui, prin rugăciune şi puterea cuvintelor în religie, Puterea gândului și activarea geometriei sacre, Credința și religia, Creierul și Dumnezeu, Iubirea și grația divină, Activitatea creierului când se roagă, Elasto-plasticitatea creierului și Dumnezeu, Antrenarea creierului pentru a nu îmbătrâni, Cunoașterea este a inimii, Creierul Budic sau Cristic, Corpul uman este format din lumină și energie.

Preţ: 20 lei
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

Tehnologii de prelucrare a bijuteriilor

Tehnologia de prelucrare a bijuteriilor este cartea ce prezintă arta creatorului de bijuterii, a giuvaergiului, prin intermediul tehnologiilor.Cartea este realizată în 2 volume. Nivelul mediu de prezentare, ușurează accesul la informațiile necesare, atât pentru profesioniști, cât și pentru începători sau iubitori de frumos.Astfel, sunt prezentate pietrele prețioase și simbolurile ce sunt des căutate și care arată nuanțe mai puțin cunoscute privind diferite legende despre purtarea anumitor amulete, simbolistica lor, scopul și amplasarea acestora, istoria apariției și purtării bijuteriilor. Importantă este partea teoretică a giuvaergeriei, dar bijutierii au neapărată nevoie de practică în lucrări de prelucrare a metalelor și a pietrelor scumpe. Giuvaergeria este o meserie foarte frumoasă, dar și complexă, datorită multor tehnologii necesare pentru prelucrare și grea, de aceea fără practică, teoria rămâne doar teorie. Autorul

Continut: Istorie, metale și cristale, simboluri și stiluri, Istoria bijuteriilor, Giuvaergeria, Scurtă istorie a bijuteriilor, Scurtă istorie a aurului și argintului, Menționarea pietrelor prețioase în istorie, Amplasarea bijuteriilor, Aurul, Platina, Argintul, Aliaje de aur și folosirea lor, Obținerea aurului alb și alte aliaje ale aurului, Aliaje ale argintului și folosirea lor, Aliaje ale platinei și folosirea lor, Aurul platinat, Argintul platinat, Metale platinice, Aliaje de lipit, Determinarea titlurilor prin ace de probat, Determinarea titlurilor prin cupelație, Titlul aliajelor de aur, Titlul aliajelor de argint, Recunoașterea aliajelor prețioase gri, Marcarea bijuteriilor, Unități de măsură, Calculul titlurilor, Marcarea,Depozitarea și purtarea bijuteriilor, Materiale folosite la dezoxidare, Albirea obiectelor de argint,Dezoxidarea obiectelor de argint, Oxidarea obiectelor de argint, Decaparea cu acid sulfuric, Bijuterii cu pietre prețioase, Pietre prețioase, Greutate, Tratamentul cristalelor, Duritate, Moda, Tăietura,Culoarea, Transparența, Luciul, Clivajul, Spărtura, Sisteme de cristalizare, Morfologia, Densitatea,Indicele de refracție, Pleocroismul, Luminescența, Puritatea, Habitus, Raritatea, Defecte, Rubinul și Safirul, Diamantul, Smaraldul, Topazul, Perla, Geme dublate, Strassuri, Tipuri de tăieturi ale pietrelor scumpe, Tăietura Wallace, Cristale Swarowski, Simboluri folosite la bijuterii, Religia și simbolurile,Simboluri geometrice, Simboluri arhitecturale, Simboluri zoomorfe și vegetale, Onomanția, Acvila și vulturul, Ochii, Ochiul lui Horus, Ochiul din palmă, Ochiul faraonului, Ochiul atoatevăzători al lui Budha, Ochiul din creştinism, Şarpele, Caduceul, toiagul lui Asclepios, pocalul Hygeei, Iepuraşul, Ouăle, Arborele vieţii, Dragonii, Crucea și crucifixul, Steaua, Simbolul infinitului, Simbolul inimii,Peștele, Îngerii, Simbolizarea culorilor, Simbolizarea florilor și a copacilor, Simbolizarea numerologică, Mandala, Arme, Astrologia, Stiluri în artă, Stiluri și estetica, Motive ornamentale,Reguli de compoziție, Stilurile în arta bijuteriilor și istorie, Tehnici de realizare a bijuteriilor,Dicționar, Cristale color.

Preţ: 25 lei
COMANDA: liviu.contact@yahoo.com

Nutriţia energetică a omului modern

Adevărata origine a bolilor se află în minte. Mintea comunică informaţiile bune sau rele, corpului fizic. De aceea doar simpla tratare a bolii, la nivel fizic, nu este de mare folos. Pentru vindecarea unei boli, medicul trebuie să pătrundă la rădăcinile bolii, în mintea pacientului, să descopere dezechilibrul şi să îl vindece, să găsească motivul sau cauza, nu să trateze efectul. Aşa se va putea bucura de o stare de sănătate perfectă.
Gândirea impură a minţii provoacă acumularea diferitelor otrăvuri în organism, ceea ce duce la boală. Dincolo de minte, mai există un principiu, care este conştiinţa. Mintea este un depozit de impresii.
Cunoaşterea psihanalizei trebuie combinată cu cunoaşterea spirituală. Trebuie cunoscută funcţionarea minţii umane, pentru a putea aduce servicii umanităţii.
Trebuie cunoscute, la început, cele trei stări de conştiinţă: starea de veghe, de vis şi de somn profund şi locul unde se odihneşte mintea, în timpul acestor trei stări.
Necesar este ca omul să îşi controleze mintea perfect. Mintea nu are o existenţă fizică. Ea poate să realizeze minuni. Deşi nu are substanţă, ea înseamnă totul pentru oameni, deşi nu îi înţeleg natura.
Mintea este singura cauză a înlănţuirii (legea karmei), dar şi a eliberării (legea darmei şi a iubirii). Această lume nu este altceva decât mintea. întregul univers nu este decât o mulţime de gânduri. Mintea crează un întreg univers. Mintea nu poate fi înţeleasă decât prin cunoaşterea psihanalizei, meditaţiei, sau altor tehnici energetice.
Mintea îşi doreşte întotdeauna fericirea supremă şi continuă. Aceste idealuri se pot atinge prin intermediul sinelui suprem. Lumina, îşi are sediul în inima omului. Dacă doriţi să atingeţi starea de fericire, o puteţi obţine la nivelul sinelui divin, ce transcede timpul, spaţiul şi cauzalitatea.

Preţ: 35 lei
COMANDA: liviu.contact@yahoo.comLoading